O nama

Sve počinje

sa prekrasnom lokacijom

Uživajte u hladu borova i predivnom pogledu na more.

Lučica

Spinut

Restoran Lučica smješten je u uz samu morsku obalu u splitskoj lučici Spinut. U hladu borova, uz morski povjetarac, restoran je idealno utočište od ljetnih vrućina. Zimi, naš topli interijer vam pruža zaštitu od hladnih vjetrova.

Restoran Lučica© Split
© Restoran Lučica

 

 

Restoran Lučica © Split
© Restoran Lučica

Tradicija

duža od 20 godina

Restoran Lučica predstavlja obiteljsku tradiciju koja  posluje više od 20 godina. Cijelo to vrijeme, gostima pokušavamo pružiti jedinstveno iskustvo u gastronomiji, poslužujući samo jela od najkvalitetnijijh sastojaka. Uz neodoljivi šarm našeg restorana, riječ je o jedinstvenoj kombinaciji koju sigurno morate iskušati.

ŠTO NAŠI GOSTI GOVORE O NAMA?

Amazing food, friendly service, very authentic and off the touristy path in a beautiful part of the Marajan coast
Good food! Amazing location. Excellent service.All natural, welcoming, definitely coming back!!
Excellent food! We had barbecue and pasta dishes and everything was great. Really nice ambient and service

 

 

Delicije

Dalmacije

Spravljene od najkvalitetnijih sastojaka i sa puno ljubavi, naša mala iznenađenja za Vaše nepce predstavljaju neponovljivo iskustvo. Uživajte u najboljoj i najzdravijoj dalmatinskoj kuhinji u restoranu Lučica Split!

 

 

 

 

 

Hrana

je umjetnost

Pogledajte još nekoliko primjera kulinarske umjetnosti spravljene u restoranu Lučica Split. Obavezno nas posjetite i uživajte u čarima mediteranske kuhinje! Dobar tek želi Vam restoran Lučica Split!

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Pratite naše najnovije objave na društvenim stranicama!.

 

POSEBNE I SVEČANE PRILIKE

Za Vas organiziramo sve vrste događanja, posebnih i svečanih prilika kao što su krštenja, pričesti, vjenčanja, rođendani i sl.  Organizirate dolazak većeg broja stranih gostiju i potrebna Vam je organizacija ručka ili večere? Obratite nam se s povjerenjem!